Heeft u Verschillende Gasten in Bed?

Een gewone matras is de geweldige schuilplaats voor onder andere de huisstofmijt: het is warm, vochtig en voedselrijk. Slechte ventilatie en centrale verwarming dragen nog eens extra bij aan de aanwas van huisstofmijten en bacteriën. Matrassen gaan over het algemeen lang mee, maar kunnen niet gewassen worden. Dit maakt matrassen vaak tot de meest vervuilde objecten in een hotel of vakantie accommodatie. Het gevolg van al die ontelbare en onzichtbare bewoners als huisstofmijten en bacteriën is een verhoogde kans of een verergering op astmatische aandoeningen en allergieën. Of uw gasten nu allergisch zijn of niet, zij hebben recht op een fris en hygiënisch matras.

Omdat matrassen niet gewassen kunnen worden.
U biedt uw gasten uiteraard het beste comfort. En hier is hygiëne een belangrijk onderdeel van. Het is aangenaam om als gast te mogen vertoeven in een mooie en stralend schone kamer. Een schoon lijkend matras is echter niet altijd even hygiënisch. Huisstofmijten en bacteriën zijn namelijk niet met het blote oog zichtbaar. Steeds meer mensen krijgen last van allergie. Volgens onderzoek heeft 52% van de mensen in 2015, uw potentiële gasten, last van allergische aandoeningen! Men is zich bewust van het feit dat het matras de grote boosdoener is. Een vuil matras levert een hygiëneprobleem op voor hotels en andere accommodaties. Een schoon hygiënisch matras is dus van groot belang!

Verschillende Gasten in Bed
Maar wat maakt een matras nou precies de ideale leefomgeving voor huisstofmijten en bacteriën? Hier volgt een indicatie: Verschillende gasten.
Veel verschillende gasten slapen in hetzelfde bed. Dat zijn er al snel 150 per jaar. Sommige gasten zijn zeer hygiënisch, anderen wat minder. Ook zijn er regelmatig gasten met huidaandoeningen en urineverlies. Daarnaast vinden er in hotelbedden vele activiteiten plaats die tot proteïnerijk vochtverlies kunnen leiden. Al deze vervuiling belandt in het matras.

Eten in bed.
Mensen ontbijten, eten en drinken in het bed en produceren daardoor veel extra voedingsstoffen voor de huisstofmijt. Onvoldoende ventilatie De kamers in een accommodatie worden relatief kort gelucht, de temperatuur is structureel hoog en de badkamer zorgt voor extra hoge luchtvochtigheid. Verder zijn de bedden altijd opgemaakt, waardoor warmte en vochtigheid in het matras worden vastgehouden.

De oplossing!
Geen losse hoes, geen stiknaden en geen ritsen zodat bacteriën en vloeistoffen niet kunnen doordringen in de matras en zeer grote problemen kunnen veroorzaken.
De matrassen van Järven zijn voorzien van een unieke, flexibele, antibacteriële PU –folie, genaamd Lentex®. Deze unieke folie wordt als een tweede huid volledig gelamineerd om de matras en vormt als het ware een schild rondom uw matras waardoor u een maximale bescherming geboden wordt. Een gezonde hygiënische nachtrust is hierdoor voor uw gasten gegarandeerd.

Neem contact op met Jarven HealthCare Nederland voor meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.